Voor een beter begrip
Home   /   Over Boom   /   Boom in het nieuws   /   Boom beroepsonderwijs neemt MBO ICT-fonds over van Brinkman Uitgeverij

PERSBERICHT Boom beroepsonderwijs neemt MBO ICT-fonds over van Brinkman Uitgeverij

Boom beroepsonderwijs neemt MBO ICT-fonds over van Brinkman Uitgeverij.

De activiteiten van het MBO ICT-fonds van Brinkman Uitgeverij gaan met terugwerkende kracht per 1 januari 2020 over naar Boom beroepsonderwijs. Boom beroepsonderwijs maakt deel uit van Koninklijke Boom uitgevers.

Het ICT-fonds sluit perfect aan bij de uitgeefactiviteiten van Boom beroepsonderwijs. De vraag naar ICT professionals neemt toe. Het vak en de branche ontwikkelen zich razendsnel in de breedte en in de diepte. Het lesmateriaal voor MBO ICT van Brinkman Uitgeverij past uitstekend in het portfolio van Boom beroepsonderwijs dat hiermee een nog completer aanbod voor het MBO heeft.

Boom beroepsonderwijs is een educatieve uitgeverij, heeft ruim 60 medewerkers in dienst en is gevestigd in Meppel. Met sterke merken als Edu4all, Angerenstein, Sarphati Retail, StruX, Edu’Actief Keuzedelen en Tendens is Boom beroepsonderwijs marktleider in de beroepsgerichte vakken binnen het Praktijkonderwijs, VMBO en MBO.

Boom beroepsonderwijs is onderdeel van Koninklijke Boom uitgevers, een familiebedrijf met ruim 250 medewerkers dat bestaat sinds 1841. Het is een solide en innovatieve uitgeverij, waar het portfolio naast een gestaag groeiend folio fonds bestaat uit een snel groeiend digitaal fonds. Ook maken Boom uitgevers Amsterdam, Boom uitgevers Den Haag, Boom voortgezet onderwijs, Lemion, Management Impact en De Tijdstroom deel uit van de groep.

Zowel Brinkman Uitgeverij als Boom beroepsonderwijs is ervan overtuigd dat het MBO ICT-fonds in de nieuwe situatie een mooie en succesvolle toekomst tegemoet gaat.

 

---------


Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Koninklijke Boom uitgevers, John Boom 0522 – 266154
Brinkman Uitgeverij, Dick Brinkman 020 – 4120970

Contact hoofdkantoor

Koninklijke Boom uitgevers is vanuit verschillende locaties actief

Contact hoofdkantoor

U kunt ons op diverse manieren bereiken. Hieronder ziet u onze contactgegevens.
Tijdens werkdagen zijn wij van 8.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Wilt u uw vraag per mail stellen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Stationsweg 66
7941 HG Meppel
Postbus 1058
7940 KB Meppel