Voor een beter begrip
Home   /   Over Boom   /   Boom in het nieuws   /   Boom juridisch Antwerpen van start

PERSBERICHT Boom juridisch Antwerpen van start

Met de oprichting van een nieuwe uitgeverij per 1 juni 2021 breidt Boom uitgevers Den Haag haar juridische uitgeefactiviteiten uit naar België.

De nieuwe uitgeverij Boom juridisch Antwerpen stelt zich tot doel om op een eerlijke en verantwoorde manier kwalitatief hoogwaardige juridische uitgaven te ontwikkelen voor de Vlaamse wetenschappelijke markt en praktijkmarkt.

Met het aantrekken van Tom Scheirs als uitgever zijn we verzekerd van een collega die zijn sporen heeft verdiend in de juridische uitgeverij. Tom is jarenlang werkzaam geweest bij Intersentia als marketeer en uitgever en heeft in die periode een uitgebreid netwerk weten op te bouwen. Dit biedt een uitstekende uitgangspositie voor de ontwikkeling van een juridisch fonds in België. De nieuwe uitgeverij wordt gevestigd in Antwerpen.

Tom Scheirs: "Als nieuwe uitgeverij biedt Boom juridisch Antwerpen (BjA) haar auteurs een waardevol alternatief voor de bestaande uitgeverijen in Vlaanderen. Niet alleen voor hun Vlaamse, maar ook voor Engelstalige juridische publicaties kunnen auteurs bij ons terecht: Engelstalige titels worden uitgegeven bij Eleven, dat tot dezelfde groep behoort als BjA. Als hedendaagse uitgeverij passen we alle moderne technieken toe waarover uitgevers beschikken, maar in onze relaties met onze auteurs en klanten hanteren we normen van service en hoffelijkheid die elders maar al te vaak in de vergetelheid zijn geraakt. Daarvoor gaan we een sterk engagement aan met zowel onze auteurs als onze klanten: een persoonlijke aanpak garandeert kwaliteit, continuïteit en loyaliteit en maakt ons een betrouwbare partner."

Selma Hoedt: "Het is zo'n uniek moment om nu een juridische uitgeverij in België te starten met een ervaren uitgever als Tom Scheirs. Ik ken Tom al vele jaren en weet wat hij in huis heeft. Mede door zijn uitgebreide netwerk in juridisch België en zijn auteurs- en klantenbenadering, twijfel ik geen moment dat BjA binnen enkele jaren een juridische uitgeverij van betekenis is in België. Daarvoor moeten we allemaal keihard aan de slag. Een uitdaging die wij van harte aangaan."

Boom uitgevers Den Haag is onderdeel van Koninklijke Boom uitgevers, een familiebedrijf met ruim 250 medewerkers dat bestaat sinds 1841. Het is een solide en innovatieve uitgeverij, waar het portfolio op het gebied van wetenschappelijk, professioneel en educatief uitgeven, naast een gestaag groeiend foliofonds, bestaat uit een snel groeiend digitaal fonds. Ook maken Boom beroepsonderwijs, Boom uitgevers Amsterdam, Boom voortgezet onderwijs, Lemion, Management Impact en De Tijdstroom deel uit van de groep.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Selma Hoedt, Uitgeefmanager Boom uitgevers Den Haag, s.hoedt@boom.nl
Tom Scheirs, Uitgever Boom juridisch Antwerpen, t.scheirs@boomjuridisch.be

 

 

Boom Juridisch Antwerpen

 

Spaces Post X

Borsbeeksebrug 34/1
2600 Antwerpen

 

+32 3 302 37 00
www.boomjuridisch.be
www.elevenpub.com
t.scheirs@boomjuridisch.be
t.scheirs@boom.nl

 

Contact hoofdkantoor

Koninklijke Boom uitgevers is vanuit verschillende locaties actief

Contact hoofdkantoor

U kunt ons op diverse manieren bereiken. Hieronder ziet u onze contactgegevens.
Tijdens werkdagen zijn wij van 8.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Wilt u uw vraag per mail stellen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Stationsweg 66
7941 HG Meppel
Postbus 1058
7940 KB Meppel