Voor een beter begrip
Home   /   Over Boom   /   Boom in het nieuws   /   Nieuwe educatieve uitgeverij Boom voortgezet onderwijs

Persbericht Nieuwe educatieve uitgeverij Boom voortgezet onderwijs

Met de oprichting van een nieuwe uitgeverij en het aangaan van een langjarige samenwerking met Staal & Roeland zet Koninklijke Boom uitgevers een logische stap in de markt voor lesmateriaal voor het voortgezet onderwijs.

De nieuwe onderneming Boom voortgezet onderwijs stelt zich ten doel op een eerlijke en verantwoorde manier kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal van absolute topkwaliteit te ontwikkelen. Met de overname van de methode KERN Nederlands en met het aangaan van een langjarige samenwerking met de ontwikkelaars van deze methode, de uitgeverij Staal & Roeland, verwerft Boom voortgezet onderwijs een uitstekende uitgangspositie voor de verdere ontwikkeling van lesmaterialen voor het voortgezet onderwijs. De nieuwe uitgeverij wordt gevestigd in Groningen.

 

Koninklijke Boom uitgevers is al ruim 175 jaar actief op het gebied van educatieve, professionele, wetenschappelijke en algemene uitgeefactiviteiten vanuit Uitgeverij Edu’Actief, Boom uitgevers Amsterdam, Boom uitgevers Den Haag, Uitgeverij Sarphati en Courseweb.

 

Staal & Roeland gelooft in de kracht van eenvoud. Deze jonge uitgeverij ontwikkelt sinds 2014 vernieuwende en kwalitatief hoogwaardige lesmethodes die in korte tijd marktleider zijn geworden. De methode KERN Nederlands verhuist naar de nieuwe onderneming. De methodes voor de Klassieke talen en de Kunstvakken blijven bij Staal & Roeland.

 

John Boom: “Het maken van kwalitatief hoogwaardig en vernieuwend lesmateriaal voor het voortgezet onderwijs is voor ons een al lang gekoesterde wens. Met Staal & Roeland denken wij dit snel en doeltreffend te realiseren.”

 

Donald Staal: “Wij zijn een kleine uitgeverij. Door deze nieuwe samenwerking zijn wij in staat om op een veel grotere schaal echt goede methodes te maken waar het onderwijs op zit te wachten.”

 

Elout Roeland: “Boom is voor ons hierin de perfecte partner. Boom gaat voor de lange termijn en heeft oog voor de menselijke maat.”

 

Contactgegevens:

John Boom: 0522-266154, directie@boom.nl
Donald Staal: 06-51940099, d.staal@staal-roeland.nl
Elout Roeland: 06-22424455, e.roeland@staal-roeland.nl

Contact hoofdkantoor

Koninklijke Boom uitgevers is vanuit verschillende locaties actief

Contact hoofdkantoor

U kunt ons op diverse manieren bereiken. Hieronder ziet u onze contactgegevens.
Tijdens werkdagen zijn wij van 8.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Wilt u uw vraag per mail stellen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Stationsweg 66
7941 HG Meppel
Postbus 1058
7940 KB Meppel