Voor een beter begrip
Home   /   Over Boom   /   Boom in het nieuws   /   Cor Vink en Arthur Clement commissarissen bij Koninklijke Boom uitgevers

Persbericht Cor Vink en Arthur Clement commissarissen bij Koninklijke Boom uitgevers

Per 27 juni 2019 zijn Cor Vink (1959) en Arthur Clement (1981) toegetreden als commissaris van Koninklijke Boom uitgevers.

Cor Vink is momenteel Managing Partner bij Terwadding.nl. Ter Wadding ondersteunt individuen en bedrijven bij een transitie op het gebied van leren, werk en leven, via coaching en advies. Daarvoor was Cor Vink onder andere CEO Educatief Holding, CEO Thomson Learning en CEO bij Schouten Nelissen.

Arthur Clement is een digitale ondernemer en Partner in Globitas, een gedreven ondernemer gespecialiseerd in digitale transformatie. In het verleden was hij actief binnen grote multinationals, waaronder RTL Group, VICE Media en heeft een nieuwe start-up Tiny Riot opgericht met de moederholding Fremantle Media. De afgelopen 2 jaar heeft hij met Globitas de overname van alle activa van de grootste Europese ‘direct seller’ van planten en groen producten, Bakker.com, actief in 20 landen, gerealiseerd.

Met de komst van Cor Vink en Arthur Clement is de vacature binnen de Raad van Commissarissen van Koninklijke Boom uitgevers, die ontstond na het vertrek van Ad Swartjes, ingevuld.
De Raad van Commissarissen van Koninklijke Boom uitgevers bestaat verder uit Pien Oosterman (CEO Levi9) en Geert Noorman, voorzitter (ex Reed Business, Elsevier Science, Thomson Reuters en laatstelijk directeur Nederlands Uitgevers Verbond).

Contact hoofdkantoor

Koninklijke Boom uitgevers is vanuit verschillende locaties actief

Contact hoofdkantoor

U kunt ons op diverse manieren bereiken. Hieronder ziet u onze contactgegevens.
Tijdens werkdagen zijn wij van 8.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Wilt u uw vraag per mail stellen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Stationsweg 66
7941 HG Meppel
Postbus 1058
7940 KB Meppel