Voor een beter begrip
Home   /   Over Boom   /   Boom in het nieuws   /   Boom uitgevers Amsterdam neemt de activiteiten van Management Impact over van Vakmedianet

Persbericht Boom uitgevers Amsterdam neemt de activiteiten van Management Impact over van Vakmedianet

Vakmedianet en Boom uitgevers hebben overeenstemming bereikt over de overgang van de activiteiten van Management Impact naar Boom uitgevers Amsterdam. Management Impact is uitgever van toonaangevende managementboeken en organisator van congressen, collegereeksen en events.

Ten gevolge van de overname maakt Management Impact per 1 juni 2019 deel uit van Boom uitgevers Amsterdam. De uitgeefactiviteiten van Management Impact sluiten perfect aan bij de uitgeefactiviteiten van Management & Coaching van Boom uitgevers Amsterdam. Voor Boom is Management Impact een aantrekkelijke partij vanwege de toonaangevende auteurs en sprekers en over en weer de vergrote mogelijkheden de markt beter te bedienen. De succesvolle combinatie van boeken, events en online content van Management Impact zorgt mede daarvoor. Omgekeerd is voor Management Impact het fonds van Boom op het gebied van Management & Coaching, met de online beschikbaarheid in kennisbank/platform Coachlink en Businezzlink een prachtige versterking. Ook de Boom Coachlink Academy en de online boekhandel Businezz is een aanvulling voor de auteurs en afnemers. De congressen, collegereeksen en events die Management Impact verzorgt, zijn nieuw voor Boom Management & Coaching en zorgen voor een zeer goede verdere facilitering van de markt. De contentwebsites van Management Impact versterken verder het online bereik.

Met deze fusie zullen alle 12 medewerkers van Management Impact bij Boom in dienst treden.

Boom uitgevers Amsterdam is onderdeel van Koninklijke Boom uitgevers, een familiebedrijf met ruim 250 medewerkers dat 178 jaar bestaat. Het is een solide en innovatieve uitgeverij, waar het portfolio naast een gestaag groeiend folio fonds bestaat uit een snel groeiend digitaal fonds. Ook maken Uitgeverij Edu’Actief, Boom uitgevers Den Haag, Boom voortgezet onderwijs, Sarphati en De Tijdstroom deel uit van de groep.

Zowel Vakmedianet als Boom is er van overtuigd dat Management Impact in de nieuwe situatie een mooie en succesvolle toekomst tegemoet gaat.

Contact hoofdkantoor

Koninklijke Boom uitgevers is vanuit verschillende locaties actief

Contact hoofdkantoor

U kunt ons op diverse manieren bereiken. Hieronder ziet u onze contactgegevens.
Tijdens werkdagen zijn wij van 8.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Wilt u uw vraag per mail stellen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Stationsweg 66
7941 HG Meppel
Postbus 1058
7940 KB Meppel