Voor een beter begrip
Home   /   Over Boom   /   Boom in het nieuws   /   Lemion gaat verder onder de paraplu van Koninklijke Boom uitgevers

Persbericht Lemion gaat verder onder de paraplu van Koninklijke Boom uitgevers

Lemion en De Tijdstroom/Boom Medische uitgevers (onderdeel van Koninklijke Boom uitgevers) hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Lemion naar De Tijdstroom/Boom Medische uitgevers. Lemion initieert en organiseert toonaangevende congressen, symposia en cursussen in de medische en GGZ sector en is gevestigd in Amsterdam.

Ten gevolge van de overname maakt Lemion per 9 juli 2019 deel uit van Koninklijke Boom uitgevers. De activiteiten van Lemion sluiten perfect aan bij de uitgeefactiviteiten van De Tijdstroom/Boom Medische uitgevers.

 

Voor Boom is Lemion een aantrekkelijke partij vanwege de ruime kennis en ervaring van Lemion met de organisatie van succesvolle evenementen en het netwerk van hoogstaande sprekers dat Lemion heeft opgebouwd. Dit biedt kansen om de markt samen nog beter te bedienen. De succesvolle combinatie van boeken, tijdschriften, bijeenkomsten en online content zorgt mede daarvoor.

 

Omgekeerd zijn voor Lemion de fondsen van De Tijdstroom en Boom die zich richten op de medisch professional (al dan niet in opleiding) en in het bijzonder de GGZ, een prachtige versterking. Deze fusie is daardoor een aanvulling voor de sprekers, auteurs en afnemers van beide bedrijven. De postacademische bij- en nascholing die Lemion verzorgt, zijn nieuw voor de Tijdstroom en zorgen voor een zeer goede verdere facilitering van de markt. De websites, marketing en sales van beide bedrijven versterken het bereik over en weer.

De Tijdstroom/Boom Medische uitgevers is onderdeel van Koninklijke Boom uitgevers, een familiebedrijf met ruim 250 medewerkers dat 178 jaar bestaat. Het is een solide en innovatieve uitgeverij, die zich richt op de wetenschappelijke, professionele en educatieve markt, waar het portfolio, naast een gestaag groeiend foliofonds, bestaat uit een snel groeiend digitaal fonds. Ook maken Boom uitgevers Amsterdam  (waar Lemion al veelvuldig mee heeft samen gewerkt), Uitgeverij Edu’Actief, Boom uitgevers Den Haag, Boom voortgezet onderwijs en Sarphati deel uit van de groep.

Zowel Lemion als Boom zijn er van overtuigd dat deze nieuwe combinatie een mooie en succesvolle toekomst tegemoet gaat.

Contact hoofdkantoor

Koninklijke Boom uitgevers is vanuit verschillende locaties actief

Contact hoofdkantoor

U kunt ons op diverse manieren bereiken. Hieronder ziet u onze contactgegevens.
Tijdens werkdagen zijn wij van 8.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Wilt u uw vraag per mail stellen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Stationsweg 66
7941 HG Meppel
Postbus 1058
7940 KB Meppel