Voor een beter begrip
Home   /   Over Boom   /   Boom in het nieuws   /   Edu'Actief en Sarphati gaan samen verder als Boom beroepsonderwijs

PERSBERICHT Edu'Actief en Sarphati gaan samen verder als Boom beroepsonderwijs

Vanaf 1 januari 2020 gaan de uitgeverijen Edu’Actief en Sarphati samen verder onder de naam Boom beroepsonderwijs.

Beide bedrijven zijn al onderdeel van Koninklijke Boom uitgevers en maken lesmateriaal voor het beroepsonderwijs. Door de krachten te bundelen kan de markt krachtiger en eenduidiger tegemoet worden getreden onder de paraplu van Boom.

 

Edu'Actief is met sterke merken als Edu4all, Angerenstein en Tendens marktleider in de beroepsgerichte vakken op het vmbo en het mbo. Sarphati heeft met De Handelsroute een compleet aanbod aan leermiddelen voor het mbo-handelsonderwijs.

 

Boom beroepsonderwijs maakt deel uit van Koninklijke Boom uitgevers, een familiebedrijf met ruim 250 medewerkers en vele top auteurs dat 179 jaar bestaat. Het is een puur Nederlandse solide en innovatieve uitgeverij van hoge kwaliteit, waar het portfolio naast een gestaag groeiend folio fonds bestaat uit snel groeiende digitale activiteiten. Ook maken Boom uitgevers Amsterdam (waaronder Management Impact), Boom uitgevers Den Haag, Boom voortgezet onderwijs, Lemion en De Tijdstroom deel uit van de groep.

Zowel Edu'Actief, Sarphati als Boom zijn ervan overtuigd dat Boom beroepsonderwijs een sterke en succesvolle toekomst tegemoet gaat.

 

------

 

Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met:

Koninklijke Boom uitgevers B.V., John Boom, directie@boom.nl

Boom beroepsonderwijs, Willem Schaap, w.schaap@boom.nl

Contact hoofdkantoor

Koninklijke Boom uitgevers is vanuit verschillende locaties actief

Contact hoofdkantoor

U kunt ons op diverse manieren bereiken. Hieronder ziet u onze contactgegevens.
Tijdens werkdagen zijn wij van 8.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Wilt u uw vraag per mail stellen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Stationsweg 66
7941 HG Meppel
Postbus 1058
7940 KB Meppel